torsdag den 7. oktober 2010

Kæmpe Haj vs. Gigantisk Blæksprutte

WTF?!?!?! Det var min første tanke da jeg så traileren til den nye film"Mega Shark vs Giant Octopus". For det første: MEGA lam titel. Kunne det være mere firkantet, uinspireret og generisk. Don't think so... Det her er en film, hvor der virkelig er lagt i ovnen til action, eksplosioner og brag og helt crazy animerede scener, hvor kæmpe havdyr slås med hinanden og menneskeheden. Det er fuldstændig vanvittigt overdrevet - ustyrligt kikset og helt off. Der er smurt så meget voldsomhed, grænseoverskridelse og action på drengen, at filmen helt forsvinder i de amatøragtige grafiske effekter, der er klistret på det umådeligt utroværdige plot.

Nu har jeg jo naturligvis ikke set filmen (og det kommer heller ikke til at ske...), men traileren alene signalerer med al tydelighed at det virkelig er en B-film - hvis ikke C, D, eller E.... Beslutningen om at præsentere hovedrolleindehaverne med navn er jo ikke ualmindeligt, når man laver en trailer, men i dette tilfælde er det utroligt overflødigt og nærmest pinligt, når manden med den dybe trailerstemme fortæller, at "Deborah Gibson" og "Lorenzo Lamas" er med.... for hvem er det lige de er?! Jo, nu skal du høre, jeg har researchet lidt på det, og her er resultaterne:

Deborah Gibson er kendt for sin ukrediterede statistrolle i Ghost Busters fra 1984, en mindre replik i Beverly tilbage i 1991 og et par roller i ukendte tv-serier, men ellers har hun forsørget sig som sangeringe og Broadway-skuespillerinde. Ikke det mest prangende CV.

Til gengæld må man lige tage hatten af for en superstjerne som Lorenzo: Han startede ud med at lande rollen som Tom i Grease allerede i 1978 - wow! Vi husker jo alle Tom fra Grease... Derefter kravlede han op ad karrierestigen til "Love Boat" hvor han i en periode over 6 år var så heldig at få lov til at medvirke i hele fem episoder - i tre forskellige roller. Dét er et skulderklap, der vil noget! Og det udmøntede sig da også i 9 år i rollen som lækre Lance i den fantastiske dramaserie "Falcon Crest". Det var højdepunktet indtil han i 1992 fik tildelt hovedrollen i hit-serien "Renegade" (Dusørjægeren), hvor han fik lov til at køre rundt på motorcykel med langt krøllet hår blafrende i vinden og spille ultra tough guy. Og derefter skulle man tro at han havde toppet. Men nej, Lorenzo scorede da også lige 269 afsnit af Glamour, inden han i dag er at finde på rollelisten i Shark vs. Octopus.

Så måske man alligevel skulle se filmen - bare for at opleve en superstjerne som Lorenzo Lamas! Du kan se traileren her.