onsdag den 11. august 2010

Beverly er tilbage!

















Efter et års pause, hvor man er blevet tvangsindlagt til at spendere eftermiddagens overspringshandlinger i selskab med Dawsons Creek vender Beverly Hills 90210 Classic endelig tilbage på TV2 sendeflade hver dag kl 16.15. Fedest.

Det er vist 11 gang serien vises på dansk tv - og den bliver kun bedre hver gang. Vi kan vist ikke få nok af korrekte Brandon, oprørske Brenda, lækre bad-boy Dylan, playboy-rich-kid Steve, smukke Kelly, grimme Donna, nørdede Andrea - og selvfølgelig hiphop/wannabe David Silver.

Især de første par sæsoner af serien er et hit i min bog - hvor 90'er mode bliver flashet for vildt, hvert enkelt afsnit indeholder en særlig historie med en knivskarp moralprædiken skåret efter en ærke-amerikansk drejebog, der fokuserer på de udfordringer, problemer og dilemmaer man møder som ungt menneske - ikke kun i det fashionable Beverly Hills - men som alle unge går og tumler med eller på anden måde stifter bekendtskab med.

Derfor har vi, der har set samtlige afsnit gentagne gange, helt styr på hvordan man tackler alkohol, stoffer, måske-graviditeter, skole, kærestesorger, forældre, veninde-fnidder, sladder, jalousi, racisme, homoseksualitet, skilsmisser, dødsfald og alt muligt andet. Vi får stukket "gode, ærlige, fornuftige" værdier ned i halsen til vi er ved at kaste op - altsammen komplimenteret af fin baggrundsmusik, når afsnittet er ved at være slut og historien ender godt. Derfor er Beverly et hit!

Og TV2 har da også valgt at fejre seriens genkomst med et overflødighedshorn af opvarmningsprogrammer. Det går løs allerede fra på lørdag, hvor der sendes "True Hollywood Story - 90210" og om søndagen vises bl.a. "Beverly Hills - stjernerne mødes igen". Uuuuh! Spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar