fredag den 3. september 2010

Ammende inderkvinde + forældreløs kalv = ?

Fem mulige forklaringer på, hvorfor en indisk kvinde leger mor for en forældreløs kalv:

Belønning. Køer er jo hellige i Indien. Hun får et godt liv, når hun dør, fordi hun har ladet en hellig ko slikke på sin pat. Den slags kan guderne godt lide.

Zoofili. Mon ikke der er mange kvinder, der tænder på at brystføde en ung kalv? Der er sikkert mange mænd, der synes det er mega frækt.

Moderinstinkt. Hun har ondt af kalven, og hendes blødende hjerte tvinger hende til at agere fodermaskine for det lille kræ. Meget humant. Nu elsker hun den som sit eget barn.

Kapitalistisk tankegang. Hun finder kalv. Hun tænker "malkeko om tre år". Hun fodrer kalv, så den ikke dør, men derimod opfostrer den til at blive et profitabelt husdyr. God investering - lidt boobie-action = overlevelse.

The FAME! Hun har allerede floreret på nettets sociale medier, men er nu også blevet forsidestof på avisernes hjemmesider verden over. Dette kan udvikle sig til den helt store medie-franchise, hvis hun tager flere forældreløse dyr til sin mælkedryppende barm. Karrierespring af den anden verden, måske en mulig Moder Theresa-wannabe kan findes derude i Indien. Med en kalv hængende rundt om nipples, naturligvis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar